Agenda
Agenda
Agenda

Immersive learning meets practical expertise
in the realm of UX design

Immersive learning meets practical expertise in the realm of UX design

Immersive learning meets practical expertise
in the realm of UX design

Immersive learning meets practical expertise
in the realm of UX design

Day 3 | Offline Conference

Day 3 | Offline Conference

Face-to-Face with the Future
Face-to-Face with the Future
23 March 2024 | 9:00 - 19:00 | @K+ Stadium,
For all sessions: Times, speakers, and topics are subject to change
23 March 2024 | 9:00 - 19:00 | @K+ Stadium,
For all sessions: Times, speakers, and topics are subject to change

REGISTER

8:30 - 9:00

30 Minutes

REGISTER

8:30 - 9:00

30 Minutes

REGISTER

8:30 - 9:00

30 Minutes

Welcome 🎉

Apirak Panatkool / Pete Chemsripong

UX Evangelist @ ODDS / Product Strategy Advisor @Thoughtworks

9:00 - 9:15

30 Minutes

Language : EN/TH

Welcome 🎉

Apirak Panatkool / Pete Chemsripong

UX Evangelist @ ODDS / Product Strategy Advisor @Thoughtworks

9:00 - 9:15

30 Minutes

Language : EN/TH

Welcome 🎉

Apirak Panatkool / Pete Chemsripong

UX Evangelist @ ODDS / Product Strategy Advisor @Thoughtworks

9:00 - 9:15

30 Minutes

Language : EN/TH

Open Keynote, Positioning the Value of Human

More Detail

Meena Kothandaraman

Experience Strategist @ twig+fish

10:45 - 11:45

1 Hour

Language : EN

Open Keynote, Positioning the Value of Human

More Detail

Meena Kothandaraman

Experience Strategist @ twig+fish

10:45 - 11:45

1 Hour

Language : EN

Open Keynote, Positioning the Value of Human

More Detail

Meena Kothandaraman

Experience Strategist @ twig+fish

10:45 - 11:45

1 Hour

Language : EN

BREAK

10:15 - 10:25

10 Minutes

BREAK

10:15 - 10:25

10 Minutes

BREAK

10:15 - 10:25

10 Minutes

Customer Innovation: How to Get It Right, by First Getting It Wrong

More Detail

Jonny Schneider

Director @ Humble Ventures

10:25 - 11:25

45 Minutes

Language : EN

Customer Innovation: How to Get It Right, by First Getting It Wrong

More Detail

Jonny Schneider

Director @ Humble Ventures

10:25 - 11:25

45 Minutes

Language : EN

Customer Innovation: How to Get It Right, by First Getting It Wrong

More Detail

Jonny Schneider

Director @ Humble Ventures

10:25 - 11:25

45 Minutes

Language : EN

Inclusivity shapes the tech we all use

James Cook / Ester Tham

Design Lead @ Thoughtworks

11:25 - 12:00

35 Minutes

Language : EN

Inclusivity shapes the tech we all use

James Cook / Ester Tham

Design Lead @ Thoughtworks

11:25 - 12:00

35 Minutes

Language : EN

Inclusivity shapes the tech we all use

James Cook / Ester Tham

Design Lead @ Thoughtworks

11:25 - 12:00

35 Minutes

Language : EN

LUNCH

12:00 - 13:00

1 Hour

LUNCH

12:00 - 13:00

1 Hour

LUNCH

12:00 - 13:00

1 Hour

Navigating the Pitfalls of AI: Overreliance, Deskilling, and Empowering Designers for Solutions

More Detail

Christopher Noessel

Design Principle for Applied AI @ IBM

13:00 - 14:00

1 Hour

Language : EN

Navigating the Pitfalls of AI: Overreliance, Deskilling, and Empowering Designers for Solutions

More Detail

Christopher Noessel

Design Principle for Applied AI @ IBM

13:00 - 14:00

1 Hour

Language : EN

Navigating the Pitfalls of AI: Overreliance, Deskilling, and Empowering Designers for Solutions

More Detail

Christopher Noessel

Design Principle for Applied AI @ IBM

13:00 - 14:00

1 Hour

Language : EN

What I've learned from 15+ years of conducting usability testing

More Detail

Pij phijarana

Founder, Design and Research Director @ Pruxus

14:00 - 15:00

1 Hour

Language : EN

What I've learned from 15+ years of conducting usability testing

More Detail

Pij phijarana

Founder, Design and Research Director @ Pruxus

14:00 - 15:00

1 Hour

Language : EN

What I've learned from 15+ years of conducting usability testing

More Detail

Pij phijarana

Founder, Design and Research Director @ Pruxus

14:00 - 15:00

1 Hour

Language : EN

BREAK

15:00 - 15:15

15 Minutes

BREAK

15:00 - 15:15

15 Minutes

BREAK

15:00 - 15:15

15 Minutes

Hitting the right chord: what the great Swedish music startup taught us about design

More Detail

Nic Smythe

CX, Product & Design Lead @ Thoughtworks APAC

15:15 - 16:15

1 Hour

Language : EN

Hitting the right chord: what the great Swedish music startup taught us about design

More Detail

Nic Smythe

CX, Product & Design Lead @ Thoughtworks APAC

15:15 - 16:15

1 Hour

Language : EN

Hitting the right chord: what the great Swedish music startup taught us about design

More Detail

Nic Smythe

CX, Product & Design Lead @ Thoughtworks APAC

15:15 - 16:15

1 Hour

Language : EN

Reflection & Networking

16:15 - 17:00

45 Minutes

Reflection & Networking

16:15 - 17:00

45 Minutes

Reflection & Networking

16:15 - 17:00

45 Minutes

After party 🍹

17:00 - 19:00

2 Hours

After party 🍹

17:00 - 19:00

2 Hours

After party 🍹

17:00 - 19:00

2 Hours