Agenda
Agenda
Agenda

Immersive learning meets practical expertise
in the realm of UX design

Immersive learning meets practical expertise
in the realm of UX design

Immersive learning meets practical expertise
in the realm of UX design

Immersive learning meets practical expertise in the realm of UX design

Day 2 | Online Conference

Day 2 | Online Conference

Expand your knowledge
Expand your knowledge
17 March 2024 | 9:00 - 17:00, For all sessions: Times, speakers, and topics are subject to change
17 March 2024 | 9:00 - 17:00, For all sessions: Times, speakers, and topics are subject to change

REGISTER

8:30 - 9:00

30 Minutes

REGISTER

8:30 - 9:00

30 Minutes

REGISTER

8:30 - 9:00

30 Minutes

Welcome & Recap session

Apirak Panatkool / Pete Chemsripong

UX Evangelist @ ODDS / Product Strategy Advisor @Thoughtworks

9:00 - 9:30

30 Minutes

Language : TH

Welcome & Recap session

Apirak Panatkool / Pete Chemsripong

UX Evangelist @ ODDS / Product Strategy Advisor @Thoughtworks

9:00 - 9:30

30 Minutes

Language : TH

Welcome & Recap session

Apirak Panatkool / Pete Chemsripong

UX Evangelist @ ODDS / Product Strategy Advisor @Thoughtworks

9:00 - 9:30

30 Minutes

Language : TH

Beyond Interfaces: Service Design Strategies for User Experience

Chakraphan Hiranwongwira

Founder @ H and Double H Design

9:30 - 10:30

1 Hour

Language : TH

Beyond Interfaces: Service Design Strategies for User Experience

Chakraphan Hiranwongwira

Founder @ H and Double H Design

9:30 - 10:30

1 Hour

Language : TH

Beyond Interfaces: Service Design Strategies for User Experience

Chakraphan Hiranwongwira

Founder @ H and Double H Design

9:30 - 10:30

1 Hour

Language : TH

BREAK

10:30 - 10:45

15 Minutes

BREAK

10:30 - 10:45

15 Minutes

BREAK

10:30 - 10:45

15 Minutes

🤩 Topic Comming soon

Extraordinary Speaker

Big heart @ Large Body

11:00 - 12:00

1 Hour

Language : EN/TH

🤩 Topic Comming soon

Extraordinary Speaker

Big heart @ Large Body

11:00 - 12:00

1 Hour

Language : EN/TH

🤩 Topic Comming soon

Extraordinary Speaker

Big heart @ Large Body

11:00 - 12:00

1 Hour

Language : EN/TH

LUNCH

12:00 - 13:00

1 Hour 30 Minutes

LUNCH

12:00 - 13:00

1 Hour 30 Minutes

LUNCH

12:00 - 13:00

1 Hour 30 Minutes

UX in Games 🕹️

More Detail

Pimchanok Sripraphan

UX Designer @ Bright Future Studio

13:00 - 14:00

1 Hour

Language : TH

UX in Games 🕹️

More Detail

Pimchanok Sripraphan

UX Designer @ Bright Future Studio

13:00 - 14:00

1 Hour

Language : TH

UX in Games 🕹️

More Detail

Pimchanok Sripraphan

UX Designer @ Bright Future Studio

13:00 - 14:00

1 Hour

Language : TH

Typography in Product Design, Different Writing Scripts, and The Power of System Fonts

More Detail

Chusek Phientharntham / Napatsorn Choeithum

Head of UX/UI / Senior UX/UI Designer @ LINE MAN Wongnai

14:00 - 15:00

1 Hour

Language : TH

Typography in Product Design, Different Writing Scripts, and The Power of System Fonts

More Detail

Chusek Phientharntham / Napatsorn Choeithum

Head of UX/UI / Senior UX/UI Designer @ LINE MAN Wongnai

14:00 - 15:00

1 Hour

Language : TH

Typography in Product Design, Different Writing Scripts, and The Power of System Fonts

More Detail

Chusek Phientharntham / Napatsorn Choeithum

Head of UX/UI / Senior UX/UI Designer @ LINE MAN Wongnai

14:00 - 15:00

1 Hour

Language : TH

BREAK

15:00 - 15:15

15 Minutes

BREAK

15:00 - 15:15

15 Minutes

BREAK

15:00 - 15:15

15 Minutes

How to Build a Design System on a Budget

More Detail

Marach Treekunprapa

Senior Product Designer @ NocNoc

15:30 - 16:15

45 Minutes

Language : TH

How to Build a Design System on a Budget

More Detail

Marach Treekunprapa

Senior Product Designer @ NocNoc

15:30 - 16:15

45 Minutes

Language : TH

How to Build a Design System on a Budget

More Detail

Marach Treekunprapa

Senior Product Designer @ NocNoc

15:30 - 16:15

45 Minutes

Language : TH

SPEED DATING ❤️

16:15 - 17:15

1 Hour

SPEED DATING ❤️

16:15 - 17:15

1 Hour

SPEED DATING ❤️

16:15 - 17:15

1 Hour

WRAP UP & CLOSE

17:15 - 17:30

15 Minutes

WRAP UP & CLOSE

17:15 - 17:30

15 Minutes

WRAP UP & CLOSE

17:15 - 17:30

15 Minutes